sreda, februar 21, 2024

Odred izviđača Đorđe Simeonović iz Zaječara postigao izuzetne rezultate na 32. Voždovim danima u Nišu

Pročitaj

Proteklog vikenda, Odred izviđača Đorđe Simeonović iz Zaječara postigao je izuzetne rezultate na 32. Voždovim danima u Nišu, pokazavši visok nivo veština i angažovanosti svojih članova.

Mlađi izviđači su ponosno zauzeli treće mesto, dok su stariji izviđači osvojili drugo mesto.

Tokom takmičenja, članovi odreda su se takmičili u različitim disciplinama, među kojima su se istakle cvorologija, signalizacija i Morzeova azbuka. Ove aktivnosti ne samo da su testirale veštine izviđača, već su i pružile priliku za razvoj timskog duha i saradnje.

Pored sportskih dostignuća, članovi odreda su tokom Voždovih dana imali priliku da pokažu svoje veštine i u drugim aktivnostima, stvarajući snažne veze među sobom i s drugim izviđačima. Ova iskustva će sigurno biti od neprocenjivog značaja za njihov dalji lični i izviđački razvoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img