četvrtak, 28 septembra, 2023

Odigrana predstava „Alisa na putu za Oz“ u zaječarskom pozorištu

Pročitaj

U zaječarskom pozorištu izvedena je predstava „Alisa na putu za Oz“ u adaptaciji i režiji Olivere Viktorović Đurašković.

U predstavi igraju: Marija Stanković-Alisa, Nataša Petrović-Kraljica /Veštica, Predrag Grbić-Veliki čarobnjak iz Oza, Branislav Mijatović-Mačak/Lav, Gabrijel Bećarević-Limenko, Ana Bretšnajder-Straško, Miloš Tanasković-Zec/Kralj.

Glumci su priredili najmlađoj zaječarskoj publici pravu pozorišnu čaroliju. Mališani i njihovi pratioci uživali su i učestvovali u predstavi tako što su pljeskali i pevušili uz songove i pokušavali da pomognu junacima iz predstave da se bolje snađu u nekim situacijama. Na kraju su dugim aplauzom ispratili glumce sa scene.

Predstavu „ Alisa na putu za Oz“ pozorišta Zoran Radmilović, u četvrtak 24. novembra, videće publika i žiri na 15. Festivalu pozorišnih predstava za decu „Mali Joakim” koji se u organizaciji Zajednice profesionalnih pozorišta Srbije, od 21. do 28. novembra, održava u Leskovcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor. Takođe i postave link ka toj vesti.

POVEZANE VESTI:

Predstava zaječarskog pozorišta „Alisa na putu za Oz“ na Festivalu „Mali Joakim“

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Uhapšen Negotinac zbog omogućavanja uživanja opojnih droga

Policija je u Negotinu uhapsila D. M. (40) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img