utorak, 5 decembra, 2023

TOC: Počele prijave za obuku za unapređivanje komunikacionih veština

Pročitaj

Timočki Omladinski Centar, u okviru projekta Digitalni POMAK organizuje Obuku za unapređenje komunikacionih veština, u prvoj polovini jula. Obuka je namenjena Zaječarcima starosti od 15 do 30 godina, a rok za prijave je 1. jul.

Obuka za unapređenje komunikacionih veština zamišljena je kroz pet radionica sastavljenih od šest modula/tema koje bi pripremili mlade da što bolje predstave sebe i da nauče kako da komuniciraju u timu i prebrode tremu od javnog nastupa i komuniciranja pred većim brojem ljudi.

U okviru ovog kursa, mladi će steći nova znanja, kompetencije i veštine, neophodne za aktivno traženje posla. Jedan od zadataka ovih obuka je da osposobi mlade osobe da ne čekaju posao i konkurse već da istražuju svoje poželjne poslodavce i možda im se sami nametnu.

Planirano je da radionice budu realizovane 7. i 8. jula, kao i od 14. do 16. jula, u prostoru za POMAK.

Rok za prijave je 1. jul, a prijave možete izvršiti popunjavanjem online forme.

Ovu obuku realizuje Timočki Omladinski centar u okviru projekta Digitalni pomak, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img