četvrtak, februar 29, 2024

MC Džoni (Nikola Živanović) novom pesmom promoviše svoj Lyric Studio /VIDEO/

Pročitaj

Nikola Živanović, poznatiji kao Mc Džoni, objavio je na svom youtube kanalu novu pesmu i novi spot. Pesma nosi naziv „To je to“ koju je uradio zajedno sa Borisom Mitrovićem Kibom.

Tekst: Nikola Živanović (MC Džoni) Vokal: Boris Mitrović (Kibo) Bek vokal: Nikola Živanović (MC Džoni) Mix&Master: Boris Mitrović (Kibo) Video editing: Boris Mitrović (Kibo).

Pesma „To je to“ je ujedno i promocija Džonijevog Lyric Studija koji je počeo sa radom.

„Lyric studio će pružati usluge pisanja tekstova svih žanrova, snimanje vokala, Mix&Mastera i Video editinga. Svoje termine možete zakazati u inbox i dm!“ – navodi MC Džoni na svom profilu.

Nikola Živanović, poznatiji kao MC Džoni, rođen je 5. februara 1998. godine. U rep vode Zaječara, pa onda i Srbije, uplivao je kao tinejdžer 2014. godine.

Džoniju je još kao bebi dijagnostikovana cerebralna paraliza – poremećaj do koga dolazi usled oštećenja mozga deteta, zbog čega otežano govori i kreće se isključivo u kolicima. Međutim, problem koji ga prati tokom celog života nije ga omeo da vlastitu muku, bol, ali i radost i sreću pretoči u reči, a onda i pesme, koje će zbog njegove bolesti, drugi izvoditi.

Džoni svoje pesme uglavnom kači na svoj  Jutjub kanal.

Razvio je i čitavu mrežu saradnika, pa su tu producenti, ljudi koji mu prave matrice za pesme i spotove, kao i više od 30 repera sa kojima je do sada sarađivao. Motive za pisanje pronalazi u vlastitom životu, a potom ih nesebično deli sa publikom.

Kruna njegovog dosadašnjeg rada je nedavno objavljena zbirka pesama Reper koji nikad nije repovaoa ako ste propustili promociju, izdvojte vreme i pogledajte je na YT kanalu Zaječarskog dnevnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.

POVEZANE VESTI:

MC Džoni (Nikola Živanović) izbacio novu pesmu „Zvezda danica“ /VIDEO/ – Zaječarski Dnevnik (zajecarski-dnevnik.com)

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img