sreda, 1 februara, 2023

MC Džoni (Nikola Živanović) izbacio novu pesmu „Zvezda danica“ /VIDEO/

Pročitaj

Nikola Živanović, poznatiji kao Mc Džoni, objavio je danas novu pesmu „Zvezda Danica“. Ovaj mladi zaječarski reper, tekstopisac, šahista… pesmu je objavio na svom Youtube kanalu.

„Mislio sam da ovakvu pesmu nikada neću napisati, snimiti i objaviti jer sam izgubio nadu da ću sresti osobu koja je zapravo ova pesma. A onda, pravo iznenada naišla je baš ona, moja Zvezda Danica! Uživajte!“ – napisao je MC Džoni na svom Youtube kanalu.

Nikola Živanović, poznatiji kao MC Džoni, rođen je 5. februara 1998. godine. U rep vode Zaječara, pa onda i Srbije, uplivao je kao tinejdžer 2014. godine.

Džoniju je još kao bebi dijagnostikovana cerebralna paraliza – poremećaj do koga dolazi usled oštećenja mozga deteta, zbog čega otežano govori i kreće se isključivo u kolicima. Međutim, problem koji ga prati tokom celog života nije ga omeo da vlastitu muku, bol, ali i radost i sreću pretoči u reči, a onda i pesme, koje će zbog njegove bolesti, drugi izvoditi.

Džoni svoje pesme uglavnom kači na svoj  Jutjub kanal.

Razvio je i čitavu mrežu saradnika, pa su tu producenti, ljudi koji mu prave matrice za pesme i spotove, kao i više od 30 repera sa kojima je do sada sarađivao. Motive za pisanje pronalazi u vlastitom životu, a potom ih nesebično deli sa publikom.

Kruna njegovog dosadašnjeg rada je nedavno objavljena zbirka pesama Reper koji nikad nije repovao, a ako ste propustili promociju, izdvojte vreme i pogledajte je na YT kanalu Zaječarskog dnevnika.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana 61. sednica Saveta Zaječarskog upravnog okruga /VIDEO/

Na sednici Saveta Zaječarskog upravnog okruga, 61. po redu, koja je održana u Zaječaru, razmatranI su izveštaji o radu...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img