sreda, 1 februara, 2023

Sedmi dan potrage za Vladislavom Ranđelovićem iz Malog Izvora – Porodica se i dalje nada

Pročitaj

Osamdesetčetvorogodišnji Vladislav Ranđelović iz Malog Izvora nestao je pre nedelju dana bez traga, a porodica, meštani i policija i dalje tragaju za njim. 

Porodica je apelovala na sve koji su možda videli ili sreli Vladislava da odmah obaveste Policiju ili pozovu njegovog unuka, Sašu Milojkovića na boroj 069 425 75 20.

Do sada se samo javio jedan čovek iz Gamzigradske Banje, ali je posle razgovora sa njim ustanovljeno da se ne radi o Vladislavu. U potragu su uključeni i psi tragači koji do sada nisu našli nikakav trag, a prema rečima njegovog unuka, porodica se još uvek nada da će Vladislav koji ima 84 godine biti pronađen.

On podseća da je policija obaveštena iste večeri kada se nije vratio kući, i da mu se od tada gubi svaki trag. Milojković napominje da Vladislav nije dementan i da mu je zdravstveno stanje u skladu sa njegovim godinama.

„Svuda smo ga tražili zajedno sa meštanima, policijom i Gorskom službom, ali na žalost bezuspešno. Molim ljude koji su ga možda videli da odmah pozovu zaječarsku policiju ili mene na broj 069 425 75 20“ – kaže unuk Saša Milojković.

Vladislav je poslednji put viđen u ataru sela Mali Izvor, u nedelju, 17. jula, a na sebi je imao zelen kačket, majicu kratkih rukava crvene boje i tamne pantalone.

Magistralni put ka Knjaževcu i Nišu, a u suprotnom pravcu ka Zaječaru, Negotinu i Kladovu, prolazi kroz ovo selo, pa postoji mogućnost da je Vladislava možda neko povezao i da je on sada u nekom od ovih gradova, zato još jednom apelujemo da, ako vidite Vladislava ili imate bilo kakva saznanja o njegovom kretanju odmah obavestite Policiju, ili pozovete broj telefona 069 425 75 20.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POVEZANE VESTI:

Nestao Vladislav Ranđelović iz Malog Izvora

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana 61. sednica Saveta Zaječarskog upravnog okruga /VIDEO/

Na sednici Saveta Zaječarskog upravnog okruga, 61. po redu, koja je održana u Zaječaru, razmatranI su izveštaji o radu...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img