četvrtak, februar 29, 2024

Najuspešnijim osnovcima i srednjoškolcima uručene vukove diplome, priznanja i nagrade /VIDEO i FOTO/

Pročitaj

U sali Skupštine grada Zaječara, danas je priređen svečani prijem za zaječarske učenike osnovnih i srednjih škola – nosioce Vukovih diploma i dobitnike priznanja na državnim takmičenjima.

Na svečanosti, u njihovu čast, prvo za osnovce, a sat vremena kasnije i za srednjoškolce, diplome i knjige dobila su 233 najistaknutija učenika.

Svojim radom i postignutim rezultatima, učenici zaječarskih osnovnih i srednjih škola promovisali su svoje škole, svoj grad na najbolji način. 116 đaka je, na svečanosti u Gradskoj upravi, dobilo Vukove diplome, dok je 117 nagrađeno za postignute rezultate na državnim takmičenjima.

Na izvanrednim rezultatima, nosiocima priznanja „Učenik generacije“ „Vukove diplome“ i nagrađenim učenicima, čestitao je pomoćnik gradonačelnika Milan Stanković, istakavši da je ovo samo početak njihovog školovanja, a da izazovi tek predstoje.

Najuspešnijim osnovcima i srednjoškolcima nagrade su uručili pomoćnik gradonačelnika Milan Stanković i zamenik gradonačelnika Vlada Videnović, a, pored diploma i knjiga, učenici generacije dobili su i besplatan vaučer za kupanje na gradskom bazenu do kraja sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.   Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img