sreda, 29 novembra, 2023

Nagrade Rotari kluba za najbolje srednjoškolce

Pročitaj

Rotari klub Zaječar, tradicionalno, u čast svoje krsne slave Sv. Nikolaja Vladimirovića nagrađuje najbolje maturante zaječarskih srednjih škola.

Odlukom Nastavničkog veća Tehničke škole za nagradu Rotari kluba Zaječar izabran je Marko Milenković, učenik odeljenja E41, obrazovnog profila elektrotehničar računara. Iz srednje Medicinske škole u Zaječaru nagrdu je dobila Staša Milenković – farmaceutski tehničar, iz Ekonomsko – trgovinske škole Marija Mocić – finansijski administrator i iz zaječarske Gimnazije Vuk Stefanović – društveno- jezički smer.

„Nagrade su skromne, ali želimo da pokažemo da neko misli na najbolje učenike“ – rekao je, prilikom dodele nagrade, Nenad Pašalić, predsednik Rotari kluba Zaječar.

„Ovom prilikom čestitamo učenicima dobitnicima nagrade i zahvaljujemo se članovima Rotary kluba Zaječar na ukazanoj pažnji i podršci obrazovnim ustanovama u gradu“ – poručuju iz Tehničke škole u Zaječaru.

Nagrade koje Rotari klub Zaječar dodeljuje učenicima koji su se svojim radom, zalaganjem i postignutim rezultatima istakli u toku školovanja, svakako su podstrek i za ostale đake.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img