sreda, 29 novembra, 2023

Članovi Moto kluba LOŽAČI iz Minićeva humanitarnom žurkom obeležavaju svoj 12. rođendan

Pročitaj

Moto klub “Ložači” iz Minićeva, u subotu, 16. jula organizuje moto žurku povodom 12 godina postojanja kluba. 

Ovom prilikom, nastupiće bendovi: “Šegrti” i “Rok star” iz Zaječara, “Denis napast” iz Leskovca, a početak koncerta zakazan je za 17 sati.

Organizatori navode da će ulaz na žurku biti slobodan, ali ove godine biće postavljena humanitarna kutija za pomoć Lazaru i Nedi, deci iz Knjaževca, koja se bore za svoju bolju budućnost.

„Moto klub Ložači poziva sve bajkere i posetioce, koji će biti na moto žurci 16. jula, da daju svoj mali doprinos i pomognu ovim mališanima. Isto tako, ko ne bude bio u prilici da dođe na žurku, a želi da pomogne, može poslati poruku na 1132 na 3030 – za Nedu, 850 na 3030 – za Lazara” – objavljeno je na Fejsbuk profilu Moto kluba “Ložači” iz Minićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.   Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img