subota, 1 oktobra, 2022

Modna revija i otvaranje Art Addres festivala u Knjaževcu

Pročitaj

Udruženje Art Address u saradnji sa Zavičajnim muzejom Knjaževac, organizuje modnu reviju 1. jula, sa početkom u 21 čas. U isto vreme, biće održano i otvaranje Art Address festivala.

U modnoj reviji, sve generacije moći će da uživaju u kreativnom sadržaju lokalnih i regionalnih brendova iz sveta mode. Posetioci će prisustvovati i zabavno muzičkom programu. 

Revija je ujedno i otvaranje festivala koji će otvoriti Sandra Božić, narodna poslanica i Snežana Dakić, novinar, koje će i sutradan, 2. jula, zajedno sa ostalim predavačima, održati seriju predavanja na temu „Osnažena žena“ sa početkom u 12 sati.

Predavanja se održavaju u cilju širenja svesti i edukacije. Predavači koji će učestvovati u panelu su: Sandra Božić – diplomirani politikolog i narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije, Nataša Glavendekić – diplomirani politikolog i predstavnik Razvojne agencije Srbije, Boban Kostandinović – master ekonomista i projekt menadžer u RARIS-u, Milica Đorđević – psiholog u centru za socijalni rad Mihajlo Stupar u Knjaževcu. Moderator panela je Snežana Dakić Mikić – novinar i sertifikovani NLP praktičar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Vlada dozvolila poskupljenje šećera i piletine

Umesto 102,99 dinara, šećer će od sada koštati 109,99 dinara, propisala je Vlada Srbije novu maksimalnu cenu ove namirnice....
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img