sreda, februar 21, 2024

Ministar Tomislav Momirović posetio Zaječar /VIDEO/

Pročitaj

Ministar gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović posetio je danas Zaječar i sa gradonačelnikom Boškom Ničićem  razgovarao o obnovi železničke i komunalne infrastrukture i puteva u 42 sela na teritoriji tog grada.

Njih dvojica su obišli radove u okolini Zaječara, između ostalih i radove na brusničkoj petlji u dužini od nešto više od 4 i po kilometra, čija je vrednost 7 i po miliona dinara.

Momirović je na konferenciji za novinare nakon obilaska rekao da će „krajem ove i tokom sledeće godine biti investirano 30 miliona dinara u postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda i u izgradnju 48 kilometara kanalizacione infrastrukture“.

„Obnova pruge Zaječar – Niš biće završena do juna“

On je podsetio da je obnova 108 kilometara pruge Zaječar – Niš trebalo da bude završena 1. novembra, a kako je rekao to je strateška deonica, značajna pre svega zbog kargo saobraćaja i rekao da su radovi na toj pruzi „dugo stajali“ ali da su ponovo pokrenuti i da očekuje da će biti završeni do juna ove godine.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img