sreda, 29 novembra, 2023

Milan Đokić nastavlja da vodi opštinu Knjaževac

Pročitaj

Nakon konstituisanja nove Skupštine, na sednici Skupštine opštine Knjaževac, Milan Đokić izabran je  ponovo za predsednika opštine.

Đokić, rođen 1972. godine u Knjaževcu  magistar je fizičke kulture i na funkciji predsednika ove timočke opštine je od 2012. godine.

On je pred novi četvorogodišnji mandat između ostalog istakao da su pred Knjaževcem tri osnovna stuba daljeg ekonomskog razvoja. To su poljoprivreda, turizam, mala i srednja preduzeća.

Govoreći o agraru rekao je da je proteklih godina stvorena sirovinska baza a da će ubuduće akcenat biti na preradi poljoprivrednih proizvoda. Kada je reč o turizmu, naveo je da će biti nastavljen investicioni ciklus na Staroj Planini i završen kompleks na Banjici.

Đokić je tekođe reako da je završena kompletna dokumentacija za bescarinsku zonu u Knjaževcu i pored ostalog najavio niz infrastrukturnih radova u narednom periodu.

Za njegovog zamenika izabran je Branislav Josifović koji je i do sada bio na ovoj funkciji a odbornici su izglasali sedmočlano opštinsko veće.

IZVOR: Za media

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img