utorak, 5 decembra, 2023

MIL PASOS DE TANGO: Tango vikend u Zaječaru od 5. do 7. avgusta /BONUS VIDEO/

Pročitaj

U Zaječaru će i ove godine, od 5. do 7. avgusta biti održan tango vikend „Mil Pasos De tango“, u organizaciji plesne škole „Mil pasos“, u saradnji sa Narodnim muzejom Zaječar.

Tradicionalno, glavno veče je 6. avgusta na Romulijani, gde uz posebno svetlo, na carskoj palati, Tango dolazi do punog izražaja, dok su ostala dva dana na drugim lokacijama. Ovog puta petak 5. avgusta je u Terazzi, a u nedelju 7. avgusta u vinariji Matalj.

„U organizaciji nam ove godine pomažu i Marko Milenković, Mladen Milenković, Milena Pacić i Miloš Miloradović, maestro argentinskog tanga koji će držati radionice istog u sklopu događaja. Dolaze nam DJ-evi iz Srbije kao i iz druge države, DJ Shone iz Niša, DJ Marko iz Beograda i DJ Pamela iz Argentine. Svake godine trudimo se da događaj bude što posećeniji i jači u pogledu dovođenja poznatih maestra ove discipline kao i DJ-eva. Cilj nam je da dovodimo ljude koji svojim znanjem unapređuju našu tango zajednicu koja je svake godine sve veća.“ – kažu iz plesnog studija „Mil Pasos“.

Festival je prvi put održan na Romulijani 2019. godine pod nazivom „Tango weekend Felix Romuliana“ a organizatori su bili škola Alegria, Saša Stamenković i Tatjana Najdanov. Tokom vremena Tatjana Najdanov, Radica Krstić i Sanja Đorđević su otvorile novu školu u Zaječaru „Mil Pasos“ i rešile da nastave sa festivalom pod novim nazivom „Mil pasos de tango“. Ove godine plesna škola Mil pasos u saradnji sa Narodnim muzejom Zaječar organizuje tango vikend „Mil Pasos De tango“ u Zaječaru.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POVEZANE VESTI:

Uspešno plesno veče za Lenku Plesnog studija Mil Pasos u Terazzi u Zaječaru /VIDEO/

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img