sreda, 6 decembra, 2023

Miholjski susreti sela u Lubnici

Pročitaj

U Lubnici kod Zaječara u nedelju 6. avgusta prvi put će biti održani „Miholjski susreti sela“, manifestacija koja se finansira sredstvima Ministarstva za brigu o selu Republike Srbije i Grada Zaječara, s ciljem obogaćivanja društvenog i sportskog života stanovnika sela i negovanja tradicionalnog načina života i kulturno-istorijskog nasleđa.

Kako je programom predviđeno, „Miholjski susreti sela“ počeće turnirom u malom fudbalu a biće nastavljeni takmičenjem u pripremi tradicionalnih jela. Defile učesnika predviđen je u 18:30, a kulturno-umetnički program počinje u 19. Nastupiće kulturno-umetnička društva: iz Lubnice, Šljivara, Vražogrnca, Gradskova, Zvezdana, Dubočana, Rgotine i Dečji folklorni ansambl “ZO-RA” iz Zaječara.

Organizator je Ustanova Narodno pozorište Timočke krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“ u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Zaječara i Mesnom zajednicom Lubnica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img