sreda, februar 21, 2024

Memorijalni šahovski turnir „Dragan Mitić Mitke“ u Hali sportova na Kraljevici u subotu

Pročitaj

Memorijal „Dragan Mitić Mitke“, posvećen dugogodišnjem igraču i kapitenu Šahovskog kluba „Zaječar“ na programu je u subotu 28. maja u hali sportova na Kraljevici.

Prvi po redu Memorijalni turnir okupiće 70 učesnika na Open A i 20 omladinaca do 18 godina na Open B delu takmičenja, piše Glas sporta.

Kotizacija po igraču iznosi 600 dinara za seniore i 400 dinara za omladince. Organizatori su pripremili nagradni fond u iznosu od 46 hiljada dinara, a prema rečima odgovornih u ŠK „Zaječar“ obezbeđene su medalje i diplome, kao i osveženje i hrana za sve učesnike.

Organizator I Memorijala „Dragan Mitić Mitke“ je Šahovski klub „Zaječar“ uz podršku Sportskog saveza grada Zaječara i pokroviteljstvo Gradske uprave Zaječar, a početak takmičenja zakazan je za 10 sati.

IZVOR: Glas sporta

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Memorijalni mini basket turnir „Sava Miletić“ u Zaječaru

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img