četvrtak, februar 29, 2024

Memorijalna svirka „Rock za Dešu“

Pročitaj

U Rok klubu u Zaječaru biće održana memorijalna svirka „Rock za Dešu“, u čast Dejana Andrijaševića, istaknutog zaječarskog muzičara i sportskog radnika koji je preminuo krajem prošle godine.

Memorijalna svirka koja će okupiti njegove mnogobrojne kolege i prijatelje biće održana 5. avgusta, a početak je zakazan za 18 sati.

Nekadašnji košarkaš zaječarske Mladosti iz sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka, kasnije član uprave, sekretar i predsednik kluba, Dejan Andrijašević preminuo je u 64. godini života u Zaječaru. Bio je jedan od pokretača letnjeg turnira u basketu „Le-bas“ i učesnik u organizaciji brojnih košarkaških manifestacija u gradu.

Zaječarci srednje generacije pamte ga kao basistu mnogih rok grupa iz našeg grada. Od devedesetih na ovamo, ozvučavao je brojne sportske i muzičke skupove, a neretko je bio i u ulozi konferansijea. Bio je omiljen među mnogim sugrađanima i uvek je s ponosom isticao da je starosedelac – Vlaškomalac.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img