sreda, 8 februara, 2023

Manifestacija „Sveti Sava, naša slava“ u Klenovcu

Pročitaj

Druga po redu manifestacija narodnog stvaralaštva „Sveti Sava, naša slava“ biće organizovana u subotu 28. januara, u Klenovcu.

Posetioci će imati priliku da pogledaju izložbu vina, rakije, meda kao i tradicionalne hrane sa teritorije grada Zaječara i opštine Negotin. Početak izložbe predviđen je za 13 sati.

Od 15 sati biće priređen bogat kulturno-umetnički program u kojem će učestvovati KUD-ovi iz Dubočana, Rgotine, Vražogrnca, Gradskova i Halova.

Osim toga, biće organizovana i priprema pasulja na tradicionalni način, revijalnog karaktera.

Organizator manifestacije je Ustanova Narodno pozorište Timočke Krajine- Centar za kulturu “ Zoran Radmilović“ u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Zaječara i Mesnom zajednicom Klenovac, a pokrovitelj je grad Zaječar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor. Takođe i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Film „Oluja“ u Kotlujevcu

Film „Oluja“, koji obrađuje temu jednog od najvećih srpskih stradanja u novijoj istoriji, biće prikazan 12. i 13. februara...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img