četvrtak, 6 oktobra, 2022

Festival Narodne biblioteke „Njegoš“: MAJSKI PROGRAMI „ČAROBNIH POLICA 2022“

Pročitaj

Posle dvogodišnje pauze, majski programi Manifestacije dečjeg stvaralaštva „Čarobne police Bibi Slikovčice“ odvijali su se uživo pred publikom.

foto facebook Timočka reč

Ovaj veseli festival Narodne biblioteke „Njegoš“, koji sedmu godinu zaredom okuplja više stotina dece i mladih, otvorila je Elizabeta Georgiev, bibliotekar i pisac za decu.

foto facebook Timočka reč

Na svečanom otvaranju „Čarobnih polica“ publici se predstavila i Bibina glumačka družina razigranim filmom „Kž – Bibin vodič kroz Knjaževac“, koji je po istoimenoj slikovnici sa akvarelima Radeta Ristića snimljen 2020. godine.

Sa gošćom „Čarobnih polica“ Elizabetom Georgiev družili su se i knjaževački predškolci, đaci OŠ „Dubrava“ u Minićevu i Kalni i članovi Bibine književne družine, koji već šest godina pišu poeziju i prozu sa Brankom Stevanovićem.
Pokrovitelji „Čarobnih polica 2022“ su Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije i Opština Knjaževac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Manifestacija Timočko kolo 8. oktobra u Salašu

U Salašu kod Zaječara u subotu 8. oktobra, prvi put će biti odrganizovana manifestacija narodnog stvaralaštva "Timočko kolo", na...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img