sreda, 8 februara, 2023

Likovna radionica Eparhije timočke i zaječarskog Crvenog krsta u Suvodolu

Pročitaj

Crveni krst Zaječar u saradnji sa Gradskom upravom Zaječar i Eparhijom timočkom, organizovao je likovnu radionicu oslikavanja šolja u manastiru Suvodol.

Akciju su podržali likovni umetnik Dragan Stokić-Rajački, Duško Perišić i Jasmina Pajović koji su zajedno sa decom korisnika Narodne kuhinje i najmlađim volonterima Crvenog krsta Zaječar – učenicima drugog razreda Osnovne škole „Ljuba Nešić‘‘ oslikavali šolje, koje će se u decembru naći na humanitarnoj aukciji u zaječarskoj Gostoprimnici.

Likovna radionica u manastiru Suvodol je prva akcija u nizu aktivnosti koja je uvod u tradicionalnu humanitarnu aukciju koja ima za cilj prikupljanje novčanih sredstava za kupovinu novogodišnjih paketića za decu iz Narodne kuhinje i decu sa invaliditetom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Film „Oluja“ u Kotlujevcu

Film „Oluja“, koji obrađuje temu jednog od najvećih srpskih stradanja u novijoj istoriji, biće prikazan 12. i 13. februara...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img