sreda, 1 februara, 2023

Letnji vašar u Zaječaru počinje 20. jula

Pročitaj

Tradicionalni letnji vašar u Zaječaru biće organizovan 20, 21. i 22. jula. Održavaće se na Kraljevici, na mestu gde se održavao i ranijih godina.

Kako napominju iz Javnog preduzeća „Timok održavanje“, koji je organizator i ovog vašara, vlasnici kafana i zabavnog programa, montažu objekata i igračaka mogu da počnu 48 sati ranije, od zvaničnog početka vašara. Mekičari i prodavci polovne robe, sa montažom tezgi mogu da počnu 19. jula, od 17 sati. Svi ostali prodavci, montažu mogu da počnu 20. jula, od 6 sati ujutru.

Iz JKP „Timok održavanje“ još napominju, da su svi prodavci dužni da se uklone do 23. jula u ponoć. Vlasnici kafana i zabavnog programa imaju rok 48 sati od zvaničnog završetka letnjeg vašara, odnosno 24. jula.

Cenovnik vašarskih usluga ostaje nepromenjen u odnosu na prethodne vašare.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana 61. sednica Saveta Zaječarskog upravnog okruga /VIDEO/

Na sednici Saveta Zaječarskog upravnog okruga, 61. po redu, koja je održana u Zaječaru, razmatranI su izveštaji o radu...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img