sreda, 29 novembra, 2023

Koncertom „Hvala za muziku“, zaječarskog kamernog hora „Lavirint“ nastavljeno Zaječarsko kulturno leto na Feliks Romulijani

Pročitaj

U jednoj od kula na Romulijani u utorak je održan koncert „Hvala za MUZIKU“ zaječarskog kamernog hora „Lavirint“ u okviru Zaječarskog kulturnog leta na Feliks Romulijani.

U okviru koncerta svoje stihove je govorila glumica i pesnikinja Ana Tanasković.

„Hvala podsticajnoj publici koja se zajedno sa nama radovala uz kišu, muzici. Hvala pesnikonji Ani Tanasković što nas je počastvovala, govoreći po prvi put svoju poeziju na našem koncertu. Hvala Narodnom muzeju Zaječar na višedecenijskom prijateljstvu i saradnji u realizaciji naših muzičkih ideja. Hvala muzici“ – napisali su na svojoj zvaničnoj stranici članovi Lavirinta.

Podsetimo, Zaječarsko kulturno leto na Feliks Romulijani otvoreno je proteklog vikenda koncertom brazilskog pijaniste Pabla Rossija, a koncert Lavirinta samo je još jedan od brojnih događaja planiranih ovog leta na ovom kasnoantičkom lokalitetu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.   Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POVEZANE VESTI:

Počelo ZAJEČARSKO KULTURNO LETO NA FELIKS ROMULIJANI

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img