sreda, februar 21, 2024

Krevetići za bebe za dve knjaževačke porodice

Pročitaj

Opština Knjaževac u saradnji sa kompanijom „Mobi” čiji proizvodni program čine komadi za opremanje dečijih i spavaćih soba, kao i kancelarijski nameštaj, obezbedila je krevetiće za bebe.

„Obišli smo dve porodice koje su nam se obratile u prethodnih nedelju dana zahtevom da im pomognemo u vidu nabavke krevetića za njihove mališane. To su dva mlada bračna para i mi smo zajedno sa kompanijom ’Mobi’ uspeli da organizujemo i da nabavimo dva krevetića. Trudićemo se u narednom periodu da svake pojedinačne ili lične zahteve mladih bračnih parova, mladih porodica ispoštujemo i ispratimo maksimalno moguće. Pored svih sistemskih rešenja i sistemskih davanja i sa lokalnog i sa republičkog nivoa, u narednim godinama ozbiljan i veliki fokus biće nam na populacionoj politici, jer sve ono što radimo izuzetno dobro u drugim oblastima – kad je u pitanju infrastruktura, poljoprivreda i turizam, neće imati smisla ako ne bude onog što je najvažnije, a to je da nas bude više” – rekao je Branislav Josifović, član Privremenog organa opštine Knjaževac.

Podrška mladim roditeljima na ovaj način samo je podstrek da nas bude više, jer se u Knjaževcu vodi računa o porodicama, deci i mladima.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img