subota, 1 oktobra, 2022

Konstrakta oduševila Izrael. Tviter prepun snimaka i pozitivnih komentara /VIDEO/

Pročitaj

Ana Đurić Konstrakta predstavljaće Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji, koja će od 10. do 14. maja biti održana u Torinu, a nastupom u Izraelu oduševila je tamošnju publiku, piše Mondo.

Umetnica koja „mora biti zdrava“ od 5. aprila boravi u Izraelu sa više od 20 delegacija umetnika iz cele Evrope koji će učestvovati na predstojećem takmičenju, a stigla je na poziv organizatora tradicionalnog predevrovizijskog muzičkog događaja „Israel Calling“.

Društvene mreže preplavljene su snimkom Konstraktinog nastupa s pesmom „In corpore sano“, a pevačica je donekle promenila koreografiju, ali i stajling.

Nije bila u belom, već u crvenoj haljini i patikama, a u ruci je nosila nekoliko belih peškira, koje je kasnije stavila na pod.“Imam i sapun“, rekla je u jednom momentu na engleskom i izvukla sapun, pa oprala ruke u čuvenom lavoru koji sada već svi dobro znaju, specijalno izrađenom za nju.

„Upravo je pobedila na Evroviziji“, glasi jedan od komentara na Tviteru.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

SRPSKO SELO, EVROPSKO SELO: Poljoprivreda i stočarstvo kao razvojna šansa /VIDEO REPORTAŽA/

U drugoj priči iz serijala "Srpsko selo, evropsko selo" govorimo o poljoprivredi i stočarstvu ka razvojnoj šansi da život...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img