subota, 1 oktobra, 2022

Koalicija „Moramo“ u Zaječaru: „Svi problemi koje trenutno imamo rešavaju se na izborima“ /VIDEO/

Pročitaj

Vodeći ljudi koalicije „Moramo“ posetili su danas Zaječar i u razgovoru sa ljudima o tome „kako da živimo bolje, kako da živimo duže i kako da živimo zajedno“ istakao je Nebojša Zelenović, nosilac liste koalicije „Moramo“.

Zelenović u razgovoru sa građanima Zaječara rekao da je glas za koaliciju „Moramo“ i glas za zdraviju životnu sredinu, za rudarenje na način uređen i propisan domaćim zakonima i svetskim standardima i glas protiv Rio Tinta.

Sa Zelenovićem je u Zaječar došao i Aleksandar Jovanović Ćuta, prvi na ovoj listi. On je između ostalog govorio i o zagađenju reka, protiv čega će se ova koalicija takođe boriti, a danas su obišli gradsku deponiju u ataru sela Halovo, koja je „tik pored reke i reku kod Vražogrnca koja više nije reka, nego bujica svih mogućih otrova“.

Dr Dejan Krstić, čija je grupa građana pristupila koaliciji „Moramo“ i koji je na izbornoj listi, rekao je da je ono što ih je privuklo ovoj koaliciji „je to što se bori za ekologiju i što imaju sluha za običnog čoveka“.

Nakon obilaska okoline Zaječara i razgovora sa gradjanima na gradskom trgu u Zaječaru, okupljeni su otišli u veliku salu Gradske uprave gde su razgovarali o aktuelnim problemima i o svemu onome što je neophodno uraditi posle 3. aprila, jer se prema Jovanovićevim rečima „Svi problemi koje trenutno imamo rešavaju se na izborima“.

 

 

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Vlada dozvolila poskupljenje šećera i piletine

Umesto 102,99 dinara, šećer će od sada koštati 109,99 dinara, propisala je Vlada Srbije novu maksimalnu cenu ove namirnice....
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img