četvrtak, februar 29, 2024

„Knjaževački vremeplov starom čaršijom“ na Keju Dimitrija Tucovića u Knjaževcu

Pročitaj

Udruženje za negovanje tradicije „Izvor“ i Udruženje „Ljubitelja starovremenskih vozila“ iz Knjaževca u subotu, 20. avgusta organizuju manifestaciju „Knjaževački vremeplov Starom čaršijom“.

Manifestacija će biti u Staroj čaršiji na obali Timoka, na Keju Dimitrija Tucovića, u Knjaževcu i trajaće od 17 do 21 sat.

Najpre će se ljubitelji starih automobila iz Niša, Zaječara i Knjaževca okupiti u 15 sati na poligonu iza Gradskog stadiona, nakon čega će krenuti starim putem prema Ravni do Arheo-etno parka, a poslednja stanica biće u Staroj čaršiji, gde će početi kulturno-zabavni program u duhu stare tradicije.

U okviru ove manifestacije, pored starovremenskih automobila – oldtajmera, organizatori su pripremili i izložbu fotografija starih automobila, a uz odeću s kraja 19. i početka 20. veka, kukuruz i krofne, Knjaževčani će se na trenutak vratiti u prošlost.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img