utorak, 5 decembra, 2023

Knjaževačka Banjica uskoro bi trebalo da postane turistički centar

Pročitaj

Banjica, omiljeno odmaralište Knjaževčana, uskoro će dobiti nov izgled, pišu Knjaževačke vesti.

Uporedo sa radovima na uređenju Banjice radi se uveliko i u selu Rgoštu: uređuje se seoski dom i prostor ispred doma, kao i letnjikovac i prostor oko njega koji se nalazi u samom centru sela. Radove na Banjici i u selu Rgoštu obišao je predsednik Privremenog organa opštine Knjaževac Milan Đokić sa saradnicima.

▫️“Radovi su u toku i na uređenju samog izvorišta Banjica koje će već za ovu sezonu biti značajno lepše uređeno, kao i na izgradnji spa centra. Na Banjici se uređuju i kupatila koja su nekada koristili naši sugrađani. Restoran na Banjici je kompletno renoviran u toku zimskih meseci, uređena je i proširena terasa, uređen je i restoran i rekonstruisan u unutrašnjosti, tako da imamo kompletno drugačiju sliku za ovu sezonu na Banjici u odnosu na sve prethodne. Naš cilj je da nastavimo sa uređenjem Banjice, a u 2023/2024. godini sledi izgradnja bungalova – apartmana u brvnarama koji će biti locirani neposredno između spa centra koji će do tada biti završen i samog izvorišta Banjica.

U njima bi trebalo da ima 20-ak apartmana u brvnarama na dva nivoa, u svakoj po dva apartmana na svakom od nivoa”, rekao je Milan Đokić, predsednik Privremenog organa opštine Knjaževac.

IZVOR: Knjaževačke vesti

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img