četvrtak, 6 oktobra, 2022

RARIS: Kampanja „MOJE LETO U ISTOČNOJ SRBIJI“ postiže odlične rezultate i ove godine /VIDEO/

Pročitaj

RARIS je prvog juna pokrenuo kampanju „MOJE LETO U ISTOČNOJ SRBIJI“, kojom poziva turiste da odaberu  istočnu Srbiju kao svoju destinaciju za predstojeće leto. Kampanja se odvijati on-line, preko Regionalne turističke platforme Visit East Serbia i njenih stranica na Fejsbuku i Instagramu.  

Prosečna ocena 9,4 na Booking.com je najbolji dokaz da je istočna Srbija sinonim odlične usluge i prijateljskog odnosa prema gostima.

Tokom kampanje „MOJE LETO U ISTOČNOJ SRBIJI“ će biti podeljeno 111 poklona u vidu vikenda, vožnji brodom, proizvoda iz regiona i ulaznica za glavne atrakcije: muzeje, pećine, Zoo vrt i slično i objavljeno 111 promotivnih objava koje će, uz odgovarajuće targetiranje, dopreti do par miliona ljudi.

Prošle godine je kampanja krenula polovinom maja, a samo prvog dana objavu je videlo pola miliona ljudi, a do kraja kampanje je objave videlo ukupno 3,3 miliona ljudi. U RARIS-u smatraju da će kampanju i ove godine videti nekoliko miliona ljudi i da će ona značajno doprineti još boljem pozicioniranju i posećenosti istočne Srbije.

Kampanja će predstaviti lepote Sokobanje, Stare planine, Đerdapa, Rtnja, Negotinskih pivnica, Borskog jezera, Lepenskog Vira, Felix Romuliane i brojnih drugih atrakcija istočne Srbije.

Zoran Milovanović, projekt menadžer RARIS-a, kaže da je interesovanje za kampanju i veće nego prošle godine i poziva sve da pogledaju najkompletniju turističku ponudu istočne Srbije na Regionalnoj turističkoj web platformi „Visit East Serbia”i zaprate stranice na kojima se odvija kampanja na Facebooku Instagramu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POVEZANE VESTI:

111 poklona u kampanji „MOJE LETO U ISTOČNOJ SRBIJI“ /VIDEO/

RARIS u Beogradu predstavio mogućnosti investiranja u turizmu Istočne Srbije

RARIS: Javni poziv za investicione projekte i lokacije u turizmu

Pivnice predstavljene na digitalnoj Platformi „Underground Built Heritage“

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Manifestacija Timočko kolo 8. oktobra u Salašu

U Salašu kod Zaječara u subotu 8. oktobra, prvi put će biti odrganizovana manifestacija narodnog stvaralaštva "Timočko kolo", na...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img