petak, 2 juna, 2023

Jedno treće i jedno sedmo mesto na Republičkim takmičenjima za Ekonomsko trgovinsku školu Zaječar

Pročitaj

Na Republičkim takmičenjima Formiranje i prezentacija turističkih aranžmana u Velikoj Plani i iz Osnova Ekonomije u Čačku, učenice zaječarske Ekonomsko trgovinske škole, Aleksandra Kančić i Marija Mocić osvojile su treće i sedmo mesto.

Aleksandra Kančević

Aleksandra Kančević, učenica zaječarske Ekonomsko-trgovinske škole, na Republičkom takmičenju učenika četvrtog razreda obrazovnog profila turističko-hotelijerski tehničar osvojila je TREĆE mesto.

Takmičenje pod nazivom „Formiranje i prezentacija turističkih aranžmana“ održano je u Velikoj Plani, a Aleksandra je dostojno predstavila svoju školu i postigla izvanredan rezultat, navodi se na Fejsbuk stranici ove škole. Aleksandrin mentor bila je njena predmetna nastavnica Sonje Kostić Pavković.

Aleksandra Stojković i Marija Mocić

Na republičkom takmičenju, ovog puta iz Osnova ekonomije, koje je održano u Čačku. Zapažen rezultat je ostvarila je učenica Marija Mocić, koja je zauzela SEDMO mesto.

Marija je učenica četvrtog razreda, obrazovnog profila Finansijski administrator, a njen mentor i podrška bila je nastavnica  Aleksandra Stojković.

POVEZANI ČLANCI:

Zaječarski Gimnazijalci odlični na okružnom takmičenju iz istorije

Gimnazijalka Jovana Prvulović najbolja na republičkom iz socijologije

Tri nagrade za zaječarske učenike OMŠ „Stevan Mokranjac

 

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Potekla voda studena po 15. put u Velikom Izvoru

U Velikom Izvoru kod Zaječara, sutra će biti održana 15. Međuokružna smotra seoskih folklornih ansambala u koreografisanom folkloru „Potekla...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img