sreda, februar 21, 2024

Jedno treće i jedno sedmo mesto na Republičkim takmičenjima za Ekonomsko trgovinsku školu Zaječar

Pročitaj

Na Republičkim takmičenjima Formiranje i prezentacija turističkih aranžmana u Velikoj Plani i iz Osnova Ekonomije u Čačku, učenice zaječarske Ekonomsko trgovinske škole, Aleksandra Kančić i Marija Mocić osvojile su treće i sedmo mesto.

Aleksandra Kančević

Aleksandra Kančević, učenica zaječarske Ekonomsko-trgovinske škole, na Republičkom takmičenju učenika četvrtog razreda obrazovnog profila turističko-hotelijerski tehničar osvojila je TREĆE mesto.

Takmičenje pod nazivom „Formiranje i prezentacija turističkih aranžmana“ održano je u Velikoj Plani, a Aleksandra je dostojno predstavila svoju školu i postigla izvanredan rezultat, navodi se na Fejsbuk stranici ove škole. Aleksandrin mentor bila je njena predmetna nastavnica Sonje Kostić Pavković.

Aleksandra Stojković i Marija Mocić

Na republičkom takmičenju, ovog puta iz Osnova ekonomije, koje je održano u Čačku. Zapažen rezultat je ostvarila je učenica Marija Mocić, koja je zauzela SEDMO mesto.

Marija je učenica četvrtog razreda, obrazovnog profila Finansijski administrator, a njen mentor i podrška bila je nastavnica  Aleksandra Stojković.

POVEZANI ČLANCI:

Zaječarski Gimnazijalci odlični na okružnom takmičenju iz istorije

Gimnazijalka Jovana Prvulović najbolja na republičkom iz socijologije

Tri nagrade za zaječarske učenike OMŠ „Stevan Mokranjac

 

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img