sreda, 6 decembra, 2023

Javni poziv za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu plana razvoja grada Zaječara

Pročitaj

U postupku pripreme Plana razvoja grada Zaječara za period od 2023. – 2029. godine, Odeljenje za objedinjene javne nabavke i LER sprovode javnu raspravu o Nacrtu Plana razvoja grada Zaječara za period od 2023. – 2029. godine.

Kako se navodi na sajtu grada, pozivaju se građani, udruženja i stručna javnost da učestvuju u javnoj raspravi o Nacrtu Plana razvoja grada Zaječara.

Otvoreni sastanak predstavnika nadležnih organa Grada, odnosno javnih službi sa zainteresovanim građanima, privrednicima, predstavnicima udruženja građana i sredstava javnog informisanja, održaće se u sali Skupštine grada Zaječara 23. maja u 11:00 časova.

Predlozi, sugestije, inicijative i komentari građana, udruženja i stručne javnosti mogu se dostaviti Gradskoj upravi grada Zaječara putem elektronske pošte na e-mail adresu: office.ler@zajecar.info ili poštom na adresu Grad Zaječar, Trg Oslobođenja broj 1, 19000 Zaječar (Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj), sa napomenom: „Za javnu raspravu o Nacrtu Plana razvoja grada Zaječara za period 2023 – 2029. godine“, najkasnije do 26. maja do 15 sati i 30 minuta.

Sugestije dostaviti na posebnom obrascu koji je dostupan na internet stranici Grada putem linka.

Po okončanju javne rasprave Gradska uprava će analizirati sve primedbe, predloge i sugestije u javnoj raspravi i na osnovu toga sačiniti izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi i u roku od 8 dana od dana okončanja javne rasprave isti objaviti na internet stranici grada Zaječara.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img