četvrtak, februar 29, 2024

Održan Javni čas o demokratiji u zaječarskoj Gimnaziji /VIDEO/

Pročitaj

U Zaječarskoj Gimnaziji danas je održan Javni čas o demokratiji, u okviru projekta Učeničkog parlamenta zaječarske Gimnazije koji je  podržan od strane Zaječarske inicijative „DemokraTIiJA“.

Javni čas o demokratiji je održao Miljan Paunović, diplomirani politikolog i jedan od urednika portala biznis.rs koji je istakao „da se radi o jednoj veoma bitnoj oblasti jer oni već u ovim godinama moraju da budu upoznati sa svojim pravima i o tome šta treba da rade i da promišljaju o tome kako bi društvo u kome žive trebalo da funkcioniše“.

Javni čas je organizovao učenički parlament zaječarske Gimnazije, a predsednik parlamenta Dimitrije Stanković istakao je da je ovo jedan u nizu javnih časova i da je u okviru projekta predviđeno i niz radionica, da će učenici snimati i montirati video klipove, a da će na kraju učenici glasati za najbolji.

Javni čas na temu demokratije održan je u okviru projekta Učeničkog parlamenta zaječarske Gimnazije koji je  podržan od strane Zaječarske inicijative „DemokraTIiJA“.

 

POVEZANE VESTI:

Javni čas o demokratiji u zaječarskoj Gimnaziji

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img