utorak, 5 decembra, 2023

Izgoreo dom porodice Bejić iz Valakonja – Opština Boljevac kupuje kontejner /FOTO/

Pročitaj

U vatrenoj stihiji u Valakonju izgorelo je čitavo domaćinstvo penzionera Milije Bejića u ovom selu kod Boljevca. Milija i njegova supruga Milenija ostali su bez ičega i potrebna im je pomoć. Milijin telefon je 069 010 51 17.

U požaru je, za dvadeset minuta izgorelo čitavo domaćinstvo penzionera Milije Bejića u Valakonju kod Boljevca – dve kuće, štala, poljoprivredne mašine, koza, bašta.

Vremešni Milija, koji je zašao u devetu deceniju života, i njegova supruga Milenija ostali su bez ičega. Kako ne bi spavali pod zvezdama, opština Boljevac kupiće im kontejner za stanovanje, međutim potrebna im je i dodatna pomoć, pa ako ste u mogućnosti, obratite se Miliji na telefon 069 010 51 17.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.   Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img