sreda, 6 decembra, 2023

Istorijski arhiv „Timočka krajina“ domaćin prve konferencije na temu „Parlamentarizam u Srbiji pre i posle Majskog prevrata“

Pročitaj

U Istorijskom arhivu „Timočka krajina“ Zaječar, uz podršku Katedre za istoriju Jugoslavije Filozofskog fakulteta u Beogradu, Pravnog fakulteta u Beogradu, Departmana za istoriju Filozofskog fakulteta u Nišu i Državnog arhiva Srbije, tokom 16. i 17. maja, biti održana prva konferencija pod nazivom Istorija demokratije i parlamentarizma u Srbiji „Nikola Pašić“.

Učesnici konferencije biće studenti završnih godina osnovnih studija, master studenti i doktorandi Filozofskog i Pravnog fakulteta u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kosovskoj Mitrovici, Banjaluci i Istočnom Sarajevu.

Tema ovogodišnje konferencije glasi Parlamentarizam u Srbiji pre i posle Majskog prevrata.

Agendu možete pogledati na linku.

Konferencija se realizuje uz finansijsku podršku Ministarstva kulture Republike Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img