četvrtak, 6 oktobra, 2022

I drugi put odložen glavni pretres zbog pretnji dopisniku Danasa iz Zaječara, Miljku Stojanoviću /VIDEO/

Pročitaj

Glavni pretres protiv okrivljenog P.S. iz Zaječara zbog pretnji dopisniku Danasa iz Zaječara, Miljku Stojanoviću, po drugi put nije održan, pošto je novi advokat okrivljenog zatražio odlaganje da bi se upoznao sa predmetom. Novi glavni pretres zakazan je za 2. jun.

Kako je advokat novinara Stojanovića, Predrag Stanković, rekao za Zaječarski dnevnik, nakon što je protiv okrivljenog P.S. iz Zaječara tužilaštvo podiglo optužni predlog zbog izvršenja krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti iz čl. 138/3, i naložilo da se pred Osnovnim sudom u Zaječaru održi glavni pretres, on je danas po drugi put odložen, a 2. juna, za kada je zakazan glavni pretres, sudiji će biti predočeni i novi dokazi.

Novinar Miljko Stojanović nada se da će suđenje biti pravedno i kaže da je zadovoljan dosadašnjim radom istražnih organa.  On napominje da se ne oseća sigurno, imajući u vidu da je brat njegove supruge iz Ukrajine o kome je pisao i dalje kod njih i da je pre svega zabrinut za njegovu bezbednost.

Podsećamo, novinar Danasa, Miljko Stojanović, nakon teksta o Ukrajincu iz Lvova, dobio je pretnje putem društvene mreže Fejsbuk.

POVEZANE VESTI:

Odložen glavni pretres zbog pretnji dopisniku Danasa iz Zaječara, Miljku Stojanoviću

Otkrivena osoba koja je pretila smrću dopisniku lista DANAS iz Zaječara zbog teksta o Ukrajincu koji je izbegao u Zaječar

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Manifestacija Timočko kolo 8. oktobra u Salašu

U Salašu kod Zaječara u subotu 8. oktobra, prvi put će biti odrganizovana manifestacija narodnog stvaralaštva "Timočko kolo", na...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img