utorak, 6 juna, 2023

Humanitarni teniski turnir u Beogradu za pomoć ŠOSO Jelena Majstorović u Zaječaru /VIDEO i FOTO/

Pročitaj

U Beogradu se ovog vikenda održava humanitarni teniski turnir u organizaciji Rotari kluba Beograd Stari grad. Novac od kotizacija i humanitarnih prihoda ove godine namenjen je Školi za osnovno i srednje obrazivanje Jelena Majstorović u Zaječaru.

Ovo je treća godina zaredom kako Rotari klub Beograd Stari grad organizuje ovaj humanitarni turnir, a novac svake godine ide nekom drugom, kaže Tomo Jelenković predsednik Rotari kluba Beograd Stari grad.

Učešće u ovom humanitarnom događaju uzela je i turistička organizacija grada Zaječara, a direktorka ove ustanove Dragana Gogić Rajković se rado odazvala pozivu organizatora.

Teniski klub Topaco iz Beograda domaćin je ovih humanitarnih turnira od njihovog početka, a Nikola Obradović iz ovog kluba, istakao je da im je zadovoljstvo što su dobili priliku da budu domaćini jedne ovakve humanitarne akcije.

Rezultat je bio u drugom planu, a osim ljubavi prema tenisu brojne takmičare okupila je i humanost i pomoć deci zaječarske škole.

Turnir je odigran na teniskim terenima Teniskog kluba Topaco, a pljusak je odložio polufinale i finale za drugi dan. Prikupljena sredstva će biti uručena Školi za osnovno i srednje obrazovanje Jelena Majstorović u Zaječaru za opremanje Doma učenika u sklopu škole.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Potekla voda studena po 15. put u Velikom Izvoru

U Velikom Izvoru kod Zaječara, sutra će biti održana 15. Međuokružna smotra seoskih folklornih ansambala u koreografisanom folkloru „Potekla...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img