sreda, 29 novembra, 2023

Gradski bazen u Zaječaru otvara se za kupače 20. juna

Pročitaj

Iz JKP “Timok održavanje” u Zaječaru saopštili su da sezona kupanja na gradskom bazenu u Zaječaru počinje 20. juna, kao i svake godine, ukoliko to vremenski uslove dozvole.

Prema rečima nadležnih iz ovog preduzeća, pripreme za prijem posetilaca polako se privode kraju, a i ove godine roditelji će moći da upišu decu u Školu plivanja.

“Kapija gradskog bazena u Zaječaru otvara se 20. juna, ukoliko vremenski uslovi to dozvole. Radovi na uređenju školjke bazena, kao i prostora oko samog bazena ulaze u završnicu, a posetioci će i ove kupališne sezone, moći besplatno da koriste ležaljke i suncobrane” – ističu iz JKP “Timok održavanje” u Zaječaru.

Za proveru ispravnosti vode, zadužen ZZJZ „Timok“ u Zaječaru, a o bezbednosti kupača brinuće pet spasilaca, sertifikovanih za rad na bazenu.

Kako ističu iz ovog preduzeća, cena dnevne karte biće 200 dinara, nedeljne 1.200, dok će cena mesečne karte iznositi 3.500 dinara.

Škola plivanja počinje sa radom 26. juna, a cena ostaje nepromenjena u odnosu na prošlu godinu i iznosi 3.000 dinara.

Zainteresovani roditelji decu mogu da prijave na broj telefona 060 385 10 75, a radno vreme bazena biće od 11 do 19 sati, dok će Škola plivanja biti od 9:30 do 11 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POVEZANE VESTI:

Zakazana licitacija za zakup kafe bara na zaječarskom bazenu

Još tri dana za kupanje na knjaževačkom bazenu Banjica u zimskoj sezoni

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img