sreda, 29 novembra, 2023

Grad Zaječar i Fondacija „Ana i Vlade Divac“

Pročitaj

Grad Zaječar jedan je od pet opština i gradova u Srbiji koji će potpisati Memorandum o saradnji sa Fondacijom „Ana i Vlade Divac“ i u okviru toga će biti formiran lokalni Omladinski fond, za pomoć mladima na selu.

Ovom prilikom, predstavnici Fondacije „Ana i Vlade Divac“ sastali su se sa gradonačelnikom Zaječara Boškom Ničićem i razgovarali o pomoći mladima na selu. Fondacija „Ana i Vlade Divac“, na godišnjem nivou, doniraće 7.000 evra za pomoć mladima u ruralnim sredinama, a Memorandum će prvo biti potpisan na prve dve godine.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, istakao je da će se raditi na tome da se poboljšaju uslovi na selu kako bi se mladi tamo vratili i živeli, a kako ističu iz Fondacije „Ana i Vlade Divac“, u narednom periodu biće otvoren i konkurs za mlade koji će moći da učestvuju u projektu.

Pored Zaječara, Omladinski fond biće formiran još u Vlasotincu, Vladičinom Hanu, Obrenovcu i Prokuplju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.   Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img