utorak, 6 juna, 2023

Grad Zaječar dobio licencu za Softver za unapređenje kvaliteta pružanja usluga javne uprave

Pročitaj

Grad Zaječar je dobio licencu za korišćenje softverskog rešenja koje omogućava slanje i prijem različitih informacija kroz različite i nezavisne kanale komunikacije -Integralni sistem za upravljanje odnosom sa korisnicima.

Nova platforma je donacija Vlade Republike Srbije, Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu, koja obezbeđuje besplatnu instalaciju i korišćenje softvera.

Korišćenjem ovog softverskog rešenja za komunikaciju sa građanima doprinosi se značajnom skraćivanju vremena potrebnog za obradu predmeta i unapređenju kvaliteta pružanja usluga javne uprave, te uspostavljanju efikasnog načina opštenja stranaka i državnih organa u pisanom ili usmenom obliku, uz omogućavanje pravne sigurnosti i ekonomičnosti postupka, odnosno ispunjavanja uslova za uspostavljanje i puno ostvarivanje usluga elektronske uprave.

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije na ovaj način pruža mogućnost gradskim i opštinskim upravama da unaprede svoju internu komunikaciju, ali pre svega komunikaciju sa građanima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Potekla voda studena po 15. put u Velikom Izvoru

U Velikom Izvoru kod Zaječara, sutra će biti održana 15. Međuokružna smotra seoskih folklornih ansambala u koreografisanom folkloru „Potekla...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img