sreda, 6 decembra, 2023

Grad Bor raspisao tender za prvu fazu izgradnje akva parka

Pročitaj

Grad Bor raspisao je tender za prvu fazu izgradnje akva parka. Prema idejnom rešenju, predviđeno je da ceo kompleks bude izgrađen kroz šest faza.

Prvom fazom predviđeno je projektovanje, rekonstrukcija, pristupni plato iz pravca ulice Zeleni bulevar, rekonstrukcija biletarnice, sanitarnih prostorija, lokala sa terasom. Ovom fazom predviđena je i rekonstrukcija bazena, plaže i tribina dok će postojeći tobogan biti zamenjen sa pet novih tobogana.

Ono što je važno, ističe Igor Janković – član Gradskog veća u Boru, a to je da će prvom fazom biti rešen problem zagrevanja zatvorenih bazena gde će na taj način građanima biti omogućeno korišćenje bazena tokom cele godine. Vrednost investicije i izgradnja prve faze je oko 635 miliona dinara.

Janković dodaje, da će radovi na izgradnji prve faze biti završeni pred početak naredne letnje sezone i napominje da će građani bazene moći nesmetano da koriste tokom nastupajuće letnje sezone.

Ono što je idejnim rešenjem definisano, akva park će se prostorati na tri hektara površine, sa sedam novih bazena različitih izgleda i namene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img