utorak, 5 decembra, 2023

Gostovanje Bitef teatra u zaječarskom pozorištu

Pročitaj

Na sceni zaječarskog pozorišta sinoć je izvedena predstava Bitef teatra iz Beograda „Ja i ti“, po motivima filma “Šta se desilo sa Baby Jane”. Ovaj holivudski film iz 60-tih godina prošlog veka, posle više od 50 godina, od 2011. kada je nastao, u službi je inspiracije za nove dramske poduhvate i već 12 godina sa uspehom se izvodi na scenama u zemlji i instranstvu.

Prema rečima dramaturga predstave Danke Sekulović, kao direktan prenos društva koje kasni više od pola veka, predstava se bavi primarno odnosom dve sestre, ali i prikrivenim odnosom koji ostvarujemo sami sa sobom.

Uspeh, ljubomora, nesreća, misterija, osveta, svi neophodni sastojci nekadašnjeg dobrog filma, sada bogate ovu predstavu u kojoj su maestralno igrale Branka Stojković i Olivera Viktorović Đurašković i ostavile bez daha zaječarsku publiku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img