četvrtak, 6 oktobra, 2022

Specijalna bolnica Gamzigrad se uspešno se predstavila na međunarodnom kongresu

Pročitaj

Međunarodni kongres „Na istom putu – ka istom cilju“ održan je na Zlatiboru u organizaciji Udruženja zdravstvenih radnika i saradnika „Eskulap“.

Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju „Gamzigrad“ je na kongresu uspešno predstavio direktor ove ustanove  dr med. Rade Kostić, sa svojim stručnim timom.

Mlad i perspektivan lekar iz ove ustanove Dr Nikola Kostić, privukao je pažnju prisutnih prezentacijom rada iz oblasti baromedicine, što je rezultovalo zapaženom diskusijom nakon prezentacije.

Vladan Dinić, specijalista strukovni medicinski tehničar, prezentovao je rad o ulozi medicinske sestre – tehničara u sklopu tretmana u hiperbaričnoj komori.

Kako je na međunarodnom kongresu još jednom potvrđeno, Specijalna bolnica „Gamzigrad“ je radom, zalaganjem i stručnošću svih zaposlenih, na čelu sa direktorom dr med Radetom Kostićem, postala centar hiperbarične medicine ne samo na istoku zemlje već na nivou cele Srbije.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Manifestacija Timočko kolo 8. oktobra u Salašu

U Salašu kod Zaječara u subotu 8. oktobra, prvi put će biti odrganizovana manifestacija narodnog stvaralaštva "Timočko kolo", na...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img