četvrtak, februar 29, 2024

Film za decu „Dobra vila ukradena čarolija“ u sredu u Centru za kulturu u Kotlujevcu /VIDEO/

Pročitaj

U sali Centra za kulturu u Kotlujevcu, u sredu 20. aprila, u 18.00h  biće prikazan film za decu „Dobra vila, ukradena čarolija“ reditelja Marija Glamazića. Naslovne uloge u filmu tumače Nebojša Dugalić,Sofija Stojanov i Marko Jovanović, a u jednoj od uloga pojavljuje se i profesorka likovne umetnosti iz Zaječara, Sanela Stefanović.

Ovo je prva srpska dugometražna bajka za decu od prvog do petog razreda osnovne škole

Mališani će dobiti priliku da se poistovete sa glavnim junacima ove bajke: vilama, princezama i kraljevima koji svojom dobrotom i hrabrošću daju primer mlađim generacijama kako se treba nositi sa preprekama, kako pomoći drugovima u nevolji, utešiti ih kada im je teško, radovati se njihovim uspesima i sreći. Sa druge strane, kroz karakterizaciju likova koji su na strani zla, gledaoci će uvideti kako sebični interesi i ciljevi dovode do propasti, pa će u večitom sukobu dobra i zla, dobro naravno pobediti.

Ambijent starih drvenih kuća i zamkova, mir šumske atmosfere i prelepih pejzaža , doprinose da ova bajka postane jedna vanvremenska priča.

Cena karte je 200 dinara.

 

 

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img