četvrtak, 6 oktobra, 2022

KONKURS za učešće na 36. Festivalu mladih pesnika u Zaječaru raspisan do 10. maja

Pročitaj

Ustanova Narodno pozorište Timočke krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“ Zaječar raspisala je konkurs za učešće na 36. Festivalu mladih pesnika u Zaječaru ove godine.

Zainteresovani mladi pesnici, ciklus od deset neobjavljenih pesama, potpisan šifrom, (rešenje šifre, u posebnoj koverti, dostaviti sa prijavom), umnožen u četiri primerka, treba da pošalju na adresu: Ustanova Narodno pozorište Timočke krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“ Zaječar,Ul. Timočke bune 16, 19000 Zaječar, sa naznakom „za Festival mladih pesnika“.

Pravo učešća imaju pesnici do 30 godina starosti koji pišu na srpskom jeziku a nemaju objavljenu knjigu. Prijave je potrebno dostaviti do 10. maja ove godine.

Pesnici čije radove odabere Umetnički savet Festivala stiču pravo učešća na 36. Festivalu mladih pesnika koji će biti održan od 26. do 28. maja ove godine u Zaječaru.

Laureat Festivala stiče pravo na objavljivanje knjige, a kako naglašavaju u zaječarskom pozprištu, rukopisi se ne vraćaju.

Dodatne informacije, zainteresovani mogu dobiti na broj telefona: 019/425-426, putem mejla: centarzakulturu019@gmail.com i pozoristezajecar@gmail.com.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Manifestacija Timočko kolo 8. oktobra u Salašu

U Salašu kod Zaječara u subotu 8. oktobra, prvi put će biti odrganizovana manifestacija narodnog stvaralaštva "Timočko kolo", na...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img