sreda, februar 21, 2024

Kompanija APTIV u Zaječaru organizovala prvi FAMILY DAY /VIDEO/

Pročitaj

Kompanija APTIV – Zaječar, u četvrtak je na zaječarskom skveru organizovala FAMILY DAY – zabavni program za decu, dok je za nešto starije bio priređen koncert Lexington benda, a manifestacija je završena velikim vatrometom.

Od 16 do 19 časova organizovane su aktivnosti za najmlađe. Na Trgu su bili postavljeni gumeni dvorci, mališane su zabavljali animatori, delili bombone i fotografisali se.

Takođe, bio je postavljen i štand, gde je deljeno osveženje, bombone, ali i majice sa natpisom kompanije Aptiv u beloj i narandžastoj boji.

Boris Milić, operativni lider projekta za Zaječar kompanije Ativ rekao je ovom prilikom da će Family day u Zaječaru postati tradicionalan.

Već u 19 časova na gradskom trgu okupio se veliki broj Zaječaraca, koji su stigli na najavljeni koncert Lexington benda.

Nakon sjajnog dvočasovnog nastupa, usledilo je i iznenađenje organizatora u vidu vatrometa, kojim je i zatvorena ova manifestacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POVEZANE VESTI:

Predstavnici APTIVA u četvrtak u Velikom Izvoru

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img