sreda, 29 novembra, 2023

FAMILY DAY kompanije APTIV i koncert Lexington benda na zaječarskom Trgu

Pročitaj

Kompanija APTIV – Zaječar, u četvrtak 2. juna organizuje na zaječarskom skveru FAMILY DAY. Program Početak programa zakazan je za 16 sati. Od 16 do 19 sati predviđene su animacije za decu – gumeni dvorci, animatori, maskiranje (šminkanje), baloni, fotografisanje. U terminu od 19 do 21 sat planiran je koncert Lexington benda, a nakon koncerta vatromet.  

„Naše poslovanje u Zaječaru je započelo u junu 2021. godine, a danas zapošljavamo 1.100 osoba, sa tendencijom dodatnog zapošljavanja. Zahvaljujući poslovnoj klimi koju je naš stručni rukovodeći tim izgradio zajedno sa zaposlenima i ukazanom poverenju, možemo da kažemo da smo ovde pronašli svoj dom. Upravo to nas je podstaklo da našem gradu iskažemo zahvalnost i poklonimo jedan zabavan dan, navode u kompaniji APTIV, koja je postala sinonim za društveno odgovornu kompaniju visokog ranga, zbog čega je višestruko nagrađivana javno, ali još češće neformalno kroz nesebičnu podršku i zahvalnost onih koje je podržala“ – ističu u iz Aptiva.

Jedno od dugoročnih strateških opredeljenja APTIV-a je, kako se dodaje, konstantna pažnja na društvene odnose sa zajednicom u kojoj ova kompanija posluje, podržavanje i ulaganje u zajednicu, iz čega proizilazi i ideja o APTIV FAMILY DAY.

Zabavni program u trajanju od 16 do 21 čas biće održan na gradskom trgu u Zaječaru. Od 16 do 19 sati predviđene su animacije za decu – gumeni dvorci, animatori, maskiranje (šminkanje), baloni, fotografisanje. U terminu od 19 do 21 sat planiran je koncert Lexington benda, a nakon koncerta vatromet.  

Izražavajući nadu da će APTIV FAMILY DAY postati tradicija, iz kompanije pozivaju Zaječarce i Timočane da u što većem broju prisustvuju događaju na trgu.

„Svi ste pozvani, dođite da zajedno uživamo!“ -poručuju iz kompanije APTIV.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img