subota, 1 oktobra, 2022

Ekipa Teničke škole Zaječar plasirala se na republičko takmičenje u programiranju robota

Pročitaj

Tehnička škola u Zaječaru bila je domaćin Regionalnog takmičenja u programiranju robota za Aktiv Istok Zajednice mašinskih škola Srbije. Na takmičenju je učestvovalo devet ekipa iz škole domaćina, Tehničke škole u Vladičinom Hanu, Prve tehničke škole u Kruševcu i Mašinsko -elektrotehničke škole „Goša“ iz Smederevske Palanke.

Posle tri uzbudljive i neizvesne igre ekipa zaječarske Tehničke škole „ZaLego 1“ u sastavu Sofija Pavlović i Marko Milenković sa nastavnikom-mentorom Draganom Panićem, osvojila je DRUGO mesto i plasman na republički nivo takmičenja. Prvo i treće mesto osvojile su ekipe Tehničke škole iz Vladičinog Hana.

Treba istaći i dobar rezultat ekipe „ZaLego 2“ zaječarske Tehničke škole, u sastavu Tadija Viktorović i Filip Stamenković čiji je mentor bio Nikola Dobrota, koja je osvojila četvrto mesto i mogući plasman na republički nivo takmičenja na osnovu broja osvojenih bodova.

Natalija Nikodijević i Milja Canković iz ekipe „ZaLego 3“ zaječarske Tehničke škole, sa nastavnikom-mentorom Vladislavom Jelenkovićem osvojile su osmo mesto.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Vlada dozvolila poskupljenje šećera i piletine

Umesto 102,99 dinara, šećer će od sada koštati 109,99 dinara, propisala je Vlada Srbije novu maksimalnu cenu ove namirnice....
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img