sreda, 29 novembra, 2023

Džon Malkovič osmog avgusta dolazi na Romulijanu predstavom Ispovesti serijskog ubice

Pročitaj

Paklena komedija Ispovesti serijskog ubice u kojoj glavnu ulogu tumači Džon Malkovič (John Malkovich) biće odigrana na carskoj palati Feliks Romulijana, osmog avgusta.

Karte su u prodaji od četvrtka, 21. juna, po ceni od 1500 dinara za sedenje i 1000 dinara za stajaća mesta, a početak predstave je u 20:30 sati.

Predstava je sa muzičkom pratnjom orkestra Bečke akademije i Vrcoslavski baroknog orkestra, a Malkovich glumi psihopatu Jacka Unterwegera koji neodoljivo podseća na austrijskog monstruma Josefa Fritzla.

Pokrovitelj događaja je grad Zaječar, a organizatori Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“, Narodni muzej „Zaječar“, Turistička organizacija grada Zaječara, uz veliku pomoć projekta „EU za kulturno nasleđe i turizam“ i nemačke agencije za saradnju GIZ.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.   Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img