sreda, 1 februara, 2023

Donacija informatičke opreme Policijskoj stanici Knjaževac

Pročitaj

Juče su predstavnici Koordinacionog centra Zaječar, Nezavisnog sindikata Policije predsednik Igor Stojadinović i potpredsednik Robert Ristić posetili svoje kolege u Policijskoj stanici Knjaževac.

Tom prilikom predsednik Sindikalne grupe Knjaževac Dejan Sevdelinović, svečano je predao komandiru Policijske stanice  Knjaževac, kapetanu policije Miljanu Vidojkoviću, računar sa kompletnom pratećom opremom.

Nezavisni sindikat policije Koordinacioni centar Zaječar nastavlja po svom ustaljenom planu podrške i pomoći svojim kolegama za stvaranje što kvalitetnijih uslova za nesmetan rad i obavljanje policijskih poslova.

„Kolegama iz Policijske stanice Knjaževac, poželeli smo puno zdravlja, sreće i uspeha u daljem radu“ – saopštavaju iz Koordinacionog centra Zaječar.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana 61. sednica Saveta Zaječarskog upravnog okruga /VIDEO/

Na sednici Saveta Zaječarskog upravnog okruga, 61. po redu, koja je održana u Zaječaru, razmatranI su izveštaji o radu...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img