ponedeljak, 26 septembra, 2022

Dobro došli u Knjaževac, tamo gde su prijatelji! /VIDEO/

Pročitaj

Visit East Serbia postavio je novi promo film o Knjaževcu. Pod naslovom: „Dobro došli u Knjaževac, tamo gde su prijatelji!“ predstavljaju kompletnu turističku ponudu opštine i sve no čime Knjaževac raspolaže, a moglo bi da interesuje posetioce….

Mesto poznato po negovanju prijateljstva, tradicije, starih zanata i odličnih vina. Zbog tri reka na kojima leži i brojnih mostova, Knjaževac je poznat i kao „Mala Venecija“.

Pravo blago Knjaževca je Stara planina. Upoznajte ovaj biser prirode jedinstvene lepote i neizmernog bogatstva. Popnite se na Midžor (2.169 mnv). U podnožju Stare planine ušuškana je Crkva Presvete Bogorodice iz prve polovine XIV veka. U Arheo-etno parku Ravna uživajte u tradicionalnoj arhitekturi, muzeju vina, lapidarijumu, rimskim spomenicima. Prepustite se blagodetima termalne vode Rgoške banje. Savršen odmor uz pešačenje, skijanje, biciklizam…

Za više informacija posetite: www.visiteastserbia.rs ili www.toknjazevac.org.rs

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Vladika Ilarion služio u svetoj obitelji manastira Bukovo

Njegovo Preosveštenstvo Episkop timočki Ilarion načalstvovao je danas liturgijskim sabranjem u manastiru Bukovo. Episkopu su sasluživali protosinđel Simeon, borski...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img