sreda, februar 21, 2024

Dnevni horoskop za petak 20. maj

Pročitaj

Rakove koji se bave privatnim biznisom očekuje dobitak.

Ovan

Uspešno zaključenje ugovora i nova poslovna saradnja predstavlja novi početak u vašoj karijeri. Finansijski dobitak. Ljubavna avantura sa osobom koju poznajete sa posla može biti zasnovano više na fizičkoj privlačnosti. Pojačana nervoza.

Bik

Ovaj dan doneće vam uspešnu poslovnu saradnju sa osobom u znaku Device ili Jarca. Stabilizacija na finansijskom planu. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom na nekom putovanju. Glavobolja.

Blizanci

Dominantna atmosfera ovog dana mogu viti poslovni sastanci i odluke o bitnim pitanjima. Očekuju vas pohvale od strane nadređenih. Početak nove ljubavne veze sa osobom u znaku Vage ili Vodolije. Ukočenost vratnog dela kičme.

Rak

Obnavljanje stare saradnje može predstavljati izvor značajne podrške u daljoj karijeri. Rakove koji se bave privatnim biznisom očekuje dobitak. Vaš odnos sa partnerom sve više dobija na kvalitetu. Očekuje vas dalje zbližavanje. Previše sedite, pokrenite se!

Lav

Finansijska situacija danas može u velikoj meri da se popravi. Uspešno zaključenje posla sa osobom koja živi u inostranstvu. Budite oprezni, jer vam ulazak u tajnu vezu kasnije može doneti neočekivane komplikacije. Bolovi u lumbalnom delu kičme.

Devica

Finansijski uspeh očekuje Device koje se bave dizajnom ili umetnošću. Uspeh kroz saradnju sa inostranstvom. Slobodne Device mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu u znaku Bika ili Jarca. Česte prehlade.

Vaga

Pozitivna energija donosi vam priliku za unapređenje finansijske situacije. Međutim, vaši odnosi sa nekim kolegama idu silaznom putanjom. Partner je prezauzet svojim obavezama i vi se osećate usamljenim. Porazgovarajte na vreme o tom problemu. Nervoza.

Škorpija

Pridržavajte se unapred zacrtanog plana, jer su danas mogući previdi zbog naglog pada koncentracije. Neki detalji mogu vam odvući pažnju. Škorpije danas mogu da upoznaju osobu u znaku Bika ili Jarca. Problemi sa zglobovima.

Strelac

Preokret u okviru vaše saradnje doneo vam je razočaranje i promenu ranijeg plana. Ozbiljno razmišljate da potpuno promenite tim saradnika. Problemi na porodičnom nivou zahtevaju neodložno rešenje. Situacija će zahtevati kompromise. Loša periferna cirkulacija.

Jarac

Veoma važan sastanak doneće vam priliku da donesete izuzetno značajne odluke na kolektivnom nivou. Shvatate važnost trenutka i donosite odluku na timskom nivou. Slobodnim Jarčevima predstoji avantura sa osobom u znaku Škorpije ili Raka. Česte nesvestice.

Vodolija

Vodolije očekuje više različitih poslovnih ponuda. Jedna od njih uključuje saradnju sa inostranstvom, koja obećava najveći finansijski boljitak. Vodolije koje su u vezi osećaju nezadovoljstvo rutinom i razmišljaju kako da ožive stari žar u vezi. Potreban vam je san.

Ribe

Neočekivani razvoj okolnosti u okviru saradnje sa inostranstvom zahtevaće primenu rezervnog plana. Bićete u situaciji da radite pod pritiskom. Nova ljubavna veza može vas dovesti u pomalo komplikovanu situaciju zbog različitih stavova u pogledu budućnosti. Trudite se da što manje koristite prevoz.

Izvor: Still

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img