subota, 1 oktobra, 2022

Direktorka TO grada Zaječara Dragana Gogić Rajković dobila priznanje „Lider u promociji turizma“ /VIDEO/

Pročitaj

Direktorki Turističke organizacije grada Zaječara, uručeno je priznanje na drugoj Međunarodnoj konferenciji o turizmu, koja je održana u Sokobanji. Dragana Gogić Rajković dobila je priznanje „Lider u promociji turizma“, za izuzetan doprinos i promociju grada Zaječara i turističkih potencijala ovog kraja.

Takođe, na drugoj Međunarodnoj konferenciji o turizmu u Sokobanji, bilo je reči o saradnji Turističke organizacije grada Zaječara sa drugim gradovima i opštinama, kao i o promociji turističkih ponuda Zaječara.

Podsetimo, početkom ove godine na Međunarodnoj konferenciji o turizmu, wellness-u, lepoti i zdravlju „Srbija više od lepote“ u Vrnjačkoj Banji, gradu Zaječaru je dodeljeno i specijalno priznanje za „Najpopularniji i najstariji regionalni muzički rok festival – zaječarska Gitarijada“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POVEZANE VESTI:

U Boljevcu održan Gastro karavan koji u septembru dolazi i u Zaječar

BRUSNIK SELO S DUŠOM prva manifestacija nakon mnogo godina u ovom selu /VIDEO i FOTO/

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

SRPSKO SELO, EVROPSKO SELO: Poljoprivreda i stočarstvo kao razvojna šansa /VIDEO REPORTAŽA/

U drugoj priči iz serijala "Srpsko selo, evropsko selo" govorimo o poljoprivredi i stočarstvu ka razvojnoj šansi da život...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img